Succesverhalen

"Vier maanden geleden hadden we niet durven dromen dat we zouden staan waar we nu staan" Eefke & Ramphy Fermin

Toen ik mij in september 2014 inschreef als FBO bij Forever was ik nog werkzaam als HR Manager, ik had net vier maanden daarvoor een zoontje gekregen en stond op het punt om weer fulltime te gaan werken. Ik schreef mij in bij Forever om hetgeen ze vertelden over een andere manier van werken, meer vrijheid en de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken. Ik wilde er echt voor Noah zijn! In eerste instantie dacht ik "ach we zien wel waar het schip strand". Maar vanuit deze basis kan je uiteraard geen succesvolle business opbouwen. Vier maanden lang deed ik dan ook niets. Ik had voor mezelf duidelijk nog niet de beslissing genomen om ook daadwerkelijk iets met Forever te gaan doen.

 

Begin 2015 hoorde ik iemand uit Engeland vertellen over haar Forever business. Ze was net zo oud als ik en was om dezelfde reden gestart als ik.

Toen ik haar succes zag nam ik onmiddellijk de beslissing om 100% voor Forever te gaan. Ik stelde mezelf het volgende doel: december 2015 wil ik voldoende financiële middelen hebben opgebouwd met Forever om mijn baan te kunnen opzeggen. Door deze beslissing veranderde mijn mindset en vertrouwen. Daarnaast stond mijn man voor de volle 100% achter mij en we zijn dit avontuur echt samen aangegaan.

Begin februari ben ik, naast mijn fulltime baan, al mijn vrije tijd in Forever gaan steken. Ons netwerk hebben we in zo'n korte tijd kunnen uitbreiden door Social Media en met name Facebook te gebruiken. Facebook is een zeer krachtig medium en hier hebben we zowel een klantenkring als een team mee opgebouwd. Daarnaast heb ik in korte tijd erg veel mensen zelf benaderd en veel gesprekken gevoerd. Hieruit zijn onze top teamleden gekomen. En nog elke dag leg ik leuke en interessante contacten om zo verder te bouwen aan een mooie toekomst. Ik ben nog geen half jaar bezig en ervaar nu al dagelijks de vrijheid om te werken wanneer, waar en met wie ik wil terwijl mijn inkomen nu al hoger is dan in mijn oude baan. En dat geeft zo'n ontzettend vrij gevoel! Niet gek dus dat ik aan mezelf merk dat ik elke dat enthousiaster word. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk, want mijn business groeit hard door.

 

Inmiddels schieten we door het Compensatieplan van Forever en hebben we ook al een aantal mooie incentives behaald waaronder een maandelijkse vaste vergoeding voor een auto.

 

Het is ongelooflijk wat je hiermee kunt bereiken als je echt gemotiveerd en doelbewust aan de slag gaat, met name als je teamleden je voorbeeld volgen.

 

Want niet alleen wij ervaren succes. Veel van onze teamleden delen er volop in mee. Het is zo ontzettend leuk dat we samen met elkaar en ons team zulke mooie successen kunnen boeken en dat iedereen in ons team deze lijn voortzet, want dat is waar het om draait in deze business ... Goed voorbeeld doet goed volgen!

"Forever gaat veel dieper dan alleen de producten en het Marketingplan" Carine Simons & Hans Martens

Ik woon samen met Hans en onze vier kinderen in het Belgische dorpje Meeuwen. Mijn baan in het onderwijs gaf me niet langer voldoening en ik had te weinig tijd voor ons grote gezin. Via de producten kwam ik in contact met Forever en ik bouwde een nieuwe carrière op. Nu geniet ik van veel vrije tijd, vrijheid en een aantrekkelijk inkomen. Voor Forever had ik vaak het gevoel geleefd te worden. Nu ben ik een self-made-woman! Meer inkomen is een ruilmiddel voor een leuk leven. Deze levensstijl reflecteert zich uiteraard ook in het gezin. We genieten samen van méér qualitytime. Het is geweldig om te mogen wonen waar we nu wonen. Ook ben ik gek op sport. Vroeger dacht ik hiervoor geen tijd te hebben. Nu sport ik minstens 3 keer per week. Het leven is sinds Forever zoveel leuker geworden.

Weet je wat ook zo leuk is aan het werken met Forever? De nieuwe vriendschappen die ontstaan. Daar waar kinderen en jongeren makkelijk vrienden maken is dat voor volwassenen vaak even anders. Werk en gezin slorpen vaak alle tijd op. Forever is een people business: we bouwen voortdurend aan relaties met als prettige bijwerking dat er vaak nieuwe, warme en oprechte vrienden op je pad komen.

Wanneer we met mensen samenwerken, is er een wisselwerking waaruit wederzijds vertrouwen ontstaat. En dat is de basis voor vriendschap. Je staat open. Je deelt dezelfde passie. Je lacht met elkaar, je leert van elkaar, je steunt elkaar. Je kan bij elkaar terecht om uitdagingen aan te pakken, maar ook om plezier te maken. Je kijkt er telkens weer naar uit om elkaar terug te zien. Geniet van je nieuwe vrienden want vriendschap is een belangrijke bron van geluk. Hoe verder je je vriendschappen ontwikkelt, des te waardevoller ze worden.

 

Het mooiste wat Forecer je gaat geven, is persoonlijke groei en de mogelijkheid om keuzes te maken die je belangrijk vindt. Forever gaat veel dieper dan alleen de producten en het Marketingplan.

"Vertel gewoon je eigen verhaal, je hoeft niets te verkopen"

Kristof Deferm & Iris Put

In 2005 startte ik met een zakenpartner een webbureau. We wilden meer vrijheid in ons leven en onze eigen koers bepalen. Het bleek een misvatting. Steeds vaker stelden klanten erg hoge eisen met zware deadlines. Na zes jaar hadden we het wel gezien, het leverde ons niet het gewenste leven op. Mijn zakenpartner vertrok naar het buitenland en ik heb de zaak voortgezet, maar met steeds meer afstand. Toen kwam Forever op mijn pad.

 

Mijn buurman heeft een kleine manege. Als gezin vonden wij daar onze rust. Hij kwam op een gegeven moment met de Forever Aloe Vera Gel om te drinken, gewoon om het te proberen.

Na 3 dagen voelde mijn vrouw al resultaat en ik had na twee maanden meer energie. Het bleek dat de zoon van de buurman met Forever werkte. We bezochten een bedrijfspresentatie, waar ik met een zakelijke instelling naar geluisterd heb. Ik vond het goed klinken. We probeerden alle producten en de enthousiaste reactie van onze omgeving sterkte mij om met Forever aan de slag te gaan. Dat deed ik in april 2011. Ik ontwikkelde snel een netwerk en na zes maanden had ik al een mooie positie in het Marketingplan, een bonus van €2000.

En dat terwijl ik mijn dag helemaal zelf kon indelen en ik veel meer onder de mensen kwam. Bovendien ontdekte ik dat ik talent heb om mensen te begeleiden, om hen te helpen hun doelen en dromen in te vullen. Dat gaf mij zoveel meer voldoening dan het werken achter een beeldscherm.

 

Wanneer we even terugblikken en kijken hoe ons leven veranderd is, dan zijn we heel dankbaar dat Forever op ons pad gekomen is. Vertel gewoon je eigen verhaal, je hoeft niets te verkopen. Zoveel mensen zijn ontevreden en hebben met stress te maken en met Forever kun je ze iets moois aanbieden.