Wie ben ik

Ik ben Siska, mama van 3 dochters en gehuwd met een lieve man. 4 jaar geleden kwam een bijzonder bedrijf op mijn pad. Snel werd me duidelijk dat het bedrijf veel te bieden had. Het gaf me de mogelijkheid om niet alleen werkneemster, mama en partner te zijn, maar het gaf me ook de mogelijkheid mezelf terug te vinden en het leven te leiden dat ik echt wil.

 

Gedurende de afgelopen 4 jaar heb ik mezelf terug ontdekt en ben ik als persoon enorm gegroeid. Ik heb voor mezelf uitgemaakt welk leven ik eigenlijk wil. Ik heb terug durven dromen en plannen en neem m'n leven nu volledig in eigen handen.

 

Tot voor kort werkte ik 3d/we, mijn man fulltime en we leefden samen met onze 3 kinderen van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Ik liep mezelf voorbij en had niet de vrije tijd die ik wou, geen tijd voor de kinderen of mijn man. Ik zat vast in de rat-race van het leven en snakte naar vrijheid en ruimte. Ik wou meer geld verdienen, maar een fulltime job was niet wat ik wou. Ik wou ook meer vrije tijd. Ik wil fulltime mama zijn en toch een inkomen hebben. Die mogelijkheid heb ik gevonden en met beide handen aangenomen.

 

Momenteel werk ik nog steeds 3d/we en bouw daarnaast mijn eigen home-based-business uit. Parttime (7-10u/we), van thuisuit, met mijn gezin in de buurt. Ik proef nu al, samen met mijn gezin van het leven dat ik echt wil en binnenkort zal ik fulltime mama zijn met mijn eigen business.

 

Ik krijg ondersteuning en training, want het is een nieuwe manier van werken, waarmee ik niet vertrouwd was. Mijn vertrouwen in en passie voor de business zijn mijn drijfveren om anderen te begeleiden hun eigen doelen in het leven te behalen.

 

Het uitbouwen van mijn business zorgt voor fun en plezier. Ik word gewaardeerd en erkend door het bedrijf en door de mensen die ik tot op heden begeleid heb en nog steeds coach. Positiviteit, integriteit, passie en plezier zijn waarden die hoog in het vaandel gedragen worden door mezelf en het bedrijf.